A ZENEKAR


“A T-34 zenekart 2012. augusztusában alapította Benyhe Kis László, Blaskovics Kristóf és Monori Attila Hódmezővásárhelyen. A zenekar alapvető célja már a megalakuláskor is az volt, hogy magyar nyelven, saját számokat írjon. Stílusra leginkább a klasszikus rock hangzás, azon belül is egyfajta ösztönös, energikus zenei megközelítés jellemző, amit leginkább a kortárs rock zenekarok közül talán a példaképnek is tekinthető Motorhead képvisel.”
Hódmezővásárhely 2012. augusztus 20-i ünnepségsorozat műsorfüzete.“Stílusán belül értékelve ez egy szinte hiba nélküli produkció, ahol nincsenek ugyan balkáni páratlan ritmusok (Monori Attila viszont ízlésesen, jó húzással dobol), nincs 10 ujjas tapping-gitárvarázslás (Benyhe-Kis László főleg a ritmusgitárt kezeli nagyon ötletesen, de a rövidke szólók is rendben vannak), nincs 8 oktávos hangszál akrobatika (Blaskovics Kristóf mélyebb fekvésű hangjában, dallamaiban, de a rövid idő alatt elsajátított basszusjátékában nagyon is ott van a hosszú zongorista évek minden tapasztalata), de ami van, az mind a helyén és mind profi módon, feelingből kivitelezve. Srácok, gratulálok, a “jövőre nézve ez mindenképpen ígéretes” és ezt most jó értelemben mondom!”
Dionysosrising.blog.hu lemezkritika…“Próbáljuk nem feladni… és várjuk, hogy a rock zenekarok számára kedvezőbb feltételek alakuljanak ki. Vissza a ’90-es évekbe!… Vagy bárhova, csak ne ide!…”
Rockbook interjú…“Mint minden embernek, így a T-34 tagjainak is megvannak azok az ikonikus zenei példaképei, akik hatást gyakorolnak a zenei személyiségére. Ebből adódóan a zenei stílusunkat tekintve azt mondanánk, hogy keveréke egy kicsit a Motörheadnek, egy kicsit a ZZ Topnak és egy kicsit Iggy Popnak, de igazából a Rock műfajba sorolnánk a muzsikánkat. A zenekarnál megrendelhető első nagylemezünkre 12 saját dal került fel.
Hammerworld.hu…